Strict Standards: Resource ID#13 used as offset, casting to integer (13) in /home/dhvfs/domains/dhvfs.com/public_html/db/mysql.php on line 209

Strict Standards: Resource ID#13 used as offset, casting to integer (13) in /home/dhvfs/domains/dhvfs.com/public_html/db/mysql.php on line 210
یزد زندگی

موضوعات

آمار کاربران

یاد ایام



جستجو




در یزد زندگی
دراينترنت
یزد زندگی: تغذیه و آشپزی

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

یکی از دانه‌های آجیل با خواص درمانی متعدد می‌تواند مانند یک داروی شیمیایی جهت کنترل چربی و کلسترول خون به کار رود. کارشناسان اعتقاد دارند مصرف گردو می‌تواند سبب جلوگیری از بروز حمله قلبی در افراد شود. گفتنی است، خوردن گردو می‌تواند سبب کاهش LDL، کلسترول بد خون و در نتیجه جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی شود. بررسی‌ها نشان می‌دهند، آجیل دارای مواد مغذی فراوان از جمله امگا 3 و پروتئین است. پژوهشگران مصرف گردو را به عنوان یک میان وعده‌ حاوی مواد مغذی چون چربی‌های اشباع نشده، پروتئین، ویتامین و موادمعدنی به افراد توصیه اکید می‌کنند. نتایج این تحقیق در مجله تغذیه بالینی ایالات متحده که شامل61 تحقیق جداگانه است به چاپ رسیده است. براساس این تحقیقات آجیل و به طور ویژه گردو می‌تواند سبب کاهش التهاب، بهبود عملکرد شریان‌ها، پایین آوردن فشارخون و همینطور کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شود. این نتایج از آزمایش بر روی 2 هزار و 582 فرد داوطلب به دست آمده است. مصرف گردو همچنین به دلیل دارا بودن فیبر باعث جلوگیری از بروز اشتهای کاذب و به دنبال آن چاقی در افراد می‌شود. کارشناسان حتی مصرف 5 گرم گردو در روز را برای محافظت از قلب به ویژه در سنین بالا الزامی می‌دانند. بالا بودن میزان کلسترول بد خون یکی از دلایل اصلی ابتلای افراد به انواع بیماری‌های قلبی و سکته قلبی است. عدم داشتن تحرک، مصرف غذاهای پرچرب، استعمال دخانیات، زمینه‌های ارثی و داشتن استرس از علل بروز بیماری‌های قلبی در افراد هستند. منبع: باشگاه خبرنگاران

نویسنده : admin
بازدید [ 529 ]

آسیب های ایجاد شده در ناحیه کلیه ها اغلب سال ها دور از چشم می مانند؛ چون کلیه های ما قادر هستند که صرفاً با کمک 20 درصد قدرت خود کار کنند بدون این که علائم بالینی خاصی نشان دهند. باید بدانید که برخی عادت های غذایی روزمره باعث آسیب های جدی به این دو اندام لوبیایی شکل و حیاتی می شوند. در ادامه به این عادت های مخرب اشاره می کنیم. مصرف زیاد گوشت قرمز مصرف زیاد گوشت قرمز به ویژه گوشت گاو و غیره باعث افزایش میزان ضایعات لازم به دفع خون می شود. در واقع مصرف گوشت قرمز زیاد به معنی افزایش فشار وارده به کلیه ها است. این فشار در طولانی مدت باعث خستگی و آسیب به کلیه شده و حتی تا اختلالات جدی در عملکرد آن ها پیش می رود. چه باید کرد؟ میزان نیاز بدن ما به پروتئین روزانه 1 گرم برای هر کیلوگرم وزن بدنمان است. یعنی یک فرد 60 کیلوگرمی روزانه به 60 گرم پروتئین نیاز دارد. بنابراین لازم است که مواد غذایی حاوی پروتئین به خصوص گوشت قرمز با تعادل مصرف شوند. همین جا می گوییم که لطفاً به این سادگی ها تن به پیروی از رژیم های پرپروتئین به مدت طولانی ندهید. توجه داشته باشید که یک استیک 100 گرمی از گوشت گاو 28 گرم پروتئین وارد بدن می کند. بنابراین می توانید با این مثال میزان پروتئین دریافتی تان را تخمین بزنید. جذب زیاد سدیم (نمک) باعث تشکیل سنگ کلیه می شود....

نویسنده : admin
بازدید [ 580 ]

متخصص تغذیه آقای مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی پاچه گوسفند و گاو گفت: پاچه گوسفند در مقایسه با سایر قسمت‌های آن که مورد مصرف غذایی قرار می‌گیرد چربی کمتری دارد و منبع پروتئینی مناسب برای بدن به شمار می‌رود. پاچه گوسفند و گاو به دلیل اینکه حاوی کلسترول بوده مصرف آن بیشتر از دو بار در ماه توصیه نمی‌شود ولی با این وجود نسبت به مغز کلسترول بسیار کمتری داشته و در واقع مصرف آن برای درمان پوکی استخوان و افرادی که مدام دچار شکستگی استخوان می‌شوند، مناسب است. مصرف مغز گاو و گوسفند به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، هر مغز گاو و گوسفند به اندازه 8 تخم مرغ کلسترول داشته بنابراین مصرف آن برای بدن ضرر دارد، البته مصرف مقدار اندک آن در فواصل طولانی برای نوجوانان در حال رشد موردی ندارد. وی با اشاره به اینکه بدن انسان روزانه به 3 واحد گوشت و پروتئین نیاز دارد، گفت: زبان گوسفند 3 واحد و پاچه 2 واحد پروتئین به شمار می‌رود، بنابراین بیمارانی که کلسترول داشته و یا دچار نقرس هستند نباید از کله‌پاچه استفاده کنند. مصرف آبغوره، نارنج و لیموی تازه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان همراه کله‌پاچه جذب چربی را کاهش می‌دهد، همچنین بهتر است کله‌پاچه را به عنوان غذای اصلی و در وعده ظهر استفاده کنیم و افرادی که عادت دارند هنگام ظهر، وعده ناهار را زودتر میل کنند، بهتر است از مصرف کله‌پاچه برای صبحانه بپرهیزند. منبع: فارس

نویسنده : admin
بازدید [ 398 ]

متخصص طب سنتی گفت: مزه ترش قره قروت به خاطر درصد بسیار بالای اسیدلاکتیک آن می‌باشد. میزان اسیدلاکتیک قره قروت به قدری زیاد است که می شود گفت خود اسیدلاکتیک است. اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب می‌شود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل PH خون را به هم می‌زند. دکتر حسن اکبری افزود: در بدن انسان مقدار PH متعادل بین 7.34 و 7.40 می‌باشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر این صورت بعضی از واکنش‌های آنزیمی انجام نمی‌گیرد و تنظیم فعالیت‌های فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می‌شود. دکتر اکبری اظهار داشت: مصرف قره قروت به شدت خون را اسیدی می‌کند و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک شود و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند. دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خود آزاد کند. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌شود و در نتیجه مصرف قره قروت باعث پوک شدن استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد. وی در پایان خاطرنشان کرد: اسیدلاکتیک قره قروت باعث انواع بیماری‌های قلب و عروق، کاهش نرون‌های مغزی، ضعف حافظه، خورده شدن دیواره سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، ضعف سیستم ایمنی بدن، لقی دندان‌ها، تشنج و ضعف اعصاب می‌شوند و اینکه برخی پزشکان قوه قدرت را برای رشد کودکان، کاهش فشارخون و درمان پوکی استخوان و خرابی دندان‌ها تجویز می‌کنند کاملاً اشتباه است... منبع: عصر ایران

نویسنده : admin
بازدید [ 406 ]

این مطلب مخصوص خانم های خوش ذوق و با سلیقه است. البته همه خانم های ایرانی در دستپخت و سلیقه آشپزی لنگه ندارند و خودشان در همه چیز سرآمد هستند. ما هم کمی در سلیقه شان دخالت کرده ایم و می خواهیم نمونه هایی از ذوق نیمرویی خودمان را به خانم ها پیشنهاد کنیم....

 
نویسنده : admin
بازدید [ 642 ]

تقلب گسترده در بازار مواد غذایی، موج بی‌اعتمادی مشتریان ایرانی را به دنبال داشته است. اما این تقلب‌ها به موارد جزیی و کم‌اهمیت خلاصه نمی‌شود و حالا در غیاب نظارت‌های کارآمد، گاهی اخبار هولناکی از پدیده تقلب در بازار مواد غذایی شنیده می‌شود. در این شرایط سودجویان با هدف به دست آوردن بالاترین سود ممکن از تجارت کثیف خود دست به تقلب‌هایی می‌زنند که این روزها نگرانی‌های جدی برای سلامتی مردم را به دنبال داشته است. تولید ١٠ تن آبلیمو از تنها ٤ لیتر اسید سولفور و گوگرد به تنهایی سود کلان بازیگران این تجارت غیراخلاقی را فاش می‌کند. کافی است بدانید در شرایطی که متوسط برداشت عسل طبیعی از یک کندو تنها ٣ تا ١٤ کیلوگرم است، متقلبان از یک کندو با استفاده از شکر ٨٠ کیلوگرم عسل برداشت می‌کنند و دسته دیگری عسل‌هایی به بازار روانه می‌کنند که از قند مصنوعی و بدون دخالت زنبور ساخته شده است. در بازار روغن زیتون نیز برخی تجار در بسته‌بندی‌های شیک، کالایی با عنوان روغن زیتون خارجی به مشتریان عرضه می‌کنند که درواقع یک نوع روغن خطرناک صنعتی و ارزانقیمت است که برای ساخت کرم و پمادها مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف خوراکی آن در تمام کشورها منع شده است و متقلبان داخلی نیز بدون میوه زیتون و با استفاده از پارافین و روغن مایع و اسانس شیمیایی زیتون، اقدام به تولید روغن زیتون تقلبی می‌کنند.....

نویسنده : admin
بازدید [ 480 ]

هندوانه از طریق کنترل وزن، سلامت قلب را بهبود می بخشد. همیشه سیب به عنوان مشهورترین میوه در تامین سلامت بدن معرفی شده است، اما تحقیقات جدید نشان می دهند که هندوانه نقش بسیار موثری در سلامت قلب و عروق ایفا می کند. متخصصان معتقدند که ماده ای به نام سیترولین که در هندوانه به فراوانی یافت می شود، مسئول کاهش کلسترول، فشار خون، وزن و جلوگیری از تشکیل پلاک سرخرگی می باشد. در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می گردد. در مطالعه اخیر، دانشمندان موش های آزمایشگاهی را به دو گروه تقسیم نمودند. رژیم غذایی هر دو گروه سرشار از چربی های اشباع و کلسترول بود. به یک گروه آب به همراه 2 درصد آب هندوانه و به گروه دیگر همان مقدار آب به همراه محلولی داده شد که محتوای کربوهیدرات آن دقیقا مشابه گروه اول (آب هندوانه) بود. نتایج نشان داد که میزان LDL یا کلسترول بد خون در گروهی که آب هندوانه مصرف کرده بودند، 50 درصد کمتر بود. همچنین در این گروه تشکیل پلاک در دیواره سرخرگ ها 50 درصد کاهش داشت، سطح سیترولین افزایش یافت و افزایش وزن 30 درصد کمتر از گروه دیگر بود. متاسفانه سالانه 20 درصد از محصول هندوانه در اغلب نقاط دنیا هدر می رود، زیرا معمولا کشاورزان برای برداشت این محصول چندان هزینه نمی کنند. متخصصان معتقدند که از این میزان هندوانه هدر رفته می توان برای استخراج ترکیبات سودمند از جمله سیترولین و لیکوپن (رنگدانه قرمز) استفاده نمود. منبع: سیمرغ

نویسنده : admin
بازدید [ 493 ]

مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد. در طب سنتی، سیر به عنوان یک ماده غذایی فوق العاده (superfood) درنظر گرفته می شود. عطر و طعم سیر به دلیل وجود ترکیبی به نام آلیسین است. برخی از خواص سیر عبارتند از: ماده ای موثر در درمان آکنه و بیماری های پوستی با توجه به گزارش نشریه Angewandte Chemie ، سیر گیاهی فوق العاده در درمان انواع ناراحتی های پوستی و آکنه محسوب می شود. آلیسین موجود در سیر از اثرات مخرب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و با نابودکردن باکتری ها، در درمان جای جوش، بیماری های پوستی و آکنه موثر است. از ریزش مو جلوگیری می کند به گزارش نشریه Dermatology, Venerology and Leprology، سیر حاوی مقادیر بالای سولفور و پروتئین کراتین است. این پروتئین در رشد مو نقش مهمی دارد. قرار دادن سیر روی پوست سر باعث تحریک ریشه مو و رشد مجدد مو می شود. از بروز سرماخوردگی جلوگیری می کند بر اساس گزارش نشریه Advances In Therapy، آلیسین موجود در سیر به دفع ویروس ها کمک می کند. این مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه مکمل سیر، احتمال سرماخوردگی را 63 درصد کاهش می دهد. باعث کاهش فشار خون می شود به گزارش نشریه Pharmaceutical Sciences، سولفور موجود در سیر باعث گشادشدن رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود....

نویسنده : admin
بازدید [ 612 ]

نوشابه یکی از مضرترین خوراکی هایی است که تا به حال در تاریخ ابداع شده است و سالیانه انسان های فراوانی را روانه بیمارستان می کند. این نوشیدنی مضر می تواند اثرات بدی روی بدن در دراز مدت داشته باشد. "جرج پریرو" از سه ماه گذشته وارد آزمایش عجیبی شده است که می خواهد مضرات نوشابه را به طور کامل نشان دهد. او از سه ماه گذشته هر روز 10 قوطی نوشابه مشکی رژیمی نوشیده است تا در دراز مدت مشکلات آن مشخص شود. در هر قوطی از نوشابه های رژیمی 35 گرم شکر وجود دارد که با نوشیدن 10 قوطی در روز به عبارتی 350 گرم شکر به صورت روزانه می شود. این میزان به اندازه 70 قند است که همراه چای خورده می شود . این مرد سه ماه پیش بدن خوب و سالمی شدات اما پس از این مدت وزنش نزدیک به 10 کیلوگرم وزن اضافه کرده است و فشار خونش از 12.9 به 14.5 رسیده است که نشان از بروز بیماری های قلبی دارد. او پس از این آزمایش گفت که می خواهد نشان دهد و مردم ببیند که این نوشابه ها چقدر مشکل دارد. او می گوید هیچ کدام از بچه ها در دنیا نباید از نوشابه استفاده کنند مخصوصا نوشابه های مشکی برای سلامتی بسیار مضر هستند... منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نویسنده : admin
بازدید [ 576 ]

ابزار هدایت به بالای صفحه